• 186
    sayın başkan,
    10 aralık 2013 galatasaray juventus maçı bir kez daha gösterdi ki maalesef iyi yönetilmiyoruz. yönetim kurulunuz ise hiç güven vermiyor.

    1. şimdi size delilleri ile anlatayım;
    1 şubat 2012 galatasaray antalyaspor maçı sahamızdaki en yoğun kar yağan maç işte belgesi;
    http://sereftirsenisevmek.blogspot.com/...por-1-sessizlik.html
    o gece 5.000 kişiydik. localardan çağırdılar loca önünde otururken dahi kafamıza kar yağıyordu.

    10 aralık 2013 galatasaray juventus maçında ise kar normal yerimizde otururken bile üzerimize gelmedi.
    yöneticileriniz ısıtma çalışıyordu iri taneli kar yağdı diye bizi kandırmasın. ısıtma olan zemin böyle olmaz 1 şubat 2012 galatasaray antalyaspor maçında çalıştığı gibi olur. çıkışta engelli taraftarların çektiği eziyeti gördüm onca zahmet, eziyet, emek, zaman ve masraf yapılmakta ancak hiç bir işimiz 4x4 lük olmamakta.

    2. sağ olun stat açılalı bir ay sonra 3 yıl olacak çatılara ısıtma sistemleri taktırdınız. ısınmak için sanırım 3 yıl daha bekleriz.

    3. stadın zemini ise rezalet ilk drenaj sorunu var diye değişen çim bu çimden 1000 kat daha iyiydi.

    4. çatı için spor genel müdürlüğü'ne kulüp tarafından verilen sözler niçin yerine getirilmedi? taahhütlerini yerine getirmeyen bir tüzel kişilik olmak geleneklerimize uygun mu?

    5. çıkışta taraftarların çektiği eziyeti lütfen görün bir maça metro ile gelip metro ile gidin. çıkış için ali samiyen arena seyrantepe köprüsü yaya bağlantı köprüleri şart. doğu üst ve güney üst mahşer yerine inmeden bağlantı köprüleri ile metro dahil her yere gidebilirler. dere/batı yönünde ise hadi yolları devlet yapmadı siz aşağıya inen geniş bir merdiven yaptırsanız mahşer yerine inmeden dereden kaçacaklar olacaktır. allah korusun mahşer yeri denen metro giriş alanında çıkışta bir gece bir olay olacak yüzlerce kişinin canı yanacak. vebali de üzerinize kalacak.

    6. stadın yanındaki arsayı eroğlu aldı 3 kule ve alışveriş merkezi yapmakta. kulüp evinin yanındaki arsaları niçin almaz? işin ilginci bizi yapamadıklarımızı onlar yapacak dereye kulelerle iniş, otopark, alışveriş merkezi vs. ancak adamlar maketten ofis ve konut satmakta. 300 koyup asgari 900 alacaklar. yanı başımızdaki fırsatları niçin kaçırmaktayız?

    saygılarımla,
App Store'dan indirin Google Play'den alın