• 140
    başlamasına az bir süre kalan maç. öyle normal, sıradan bir maç değil. bu sezonun kaderini değiştirebilecek bir maç bu bana göre.

    şimdi juventus öyle yabana atılacak bir takım değil. ama bayern, real vs. gibi bir rüya takım veya yıldızlar topluluğu değil. juventus şu aralar en önemli italyan ekibi olsa dahi, serie a'nın senelerdir düşen prestijinden ötürü eski gücünde değiller. şu takımdan pirlo gibi bir adamı eksilt, yaratıcı oyuncu eksikliği sıkıntısı çeken bir takım görüntüsü oluşur. nitekim pozisyona girmekte sıkıntı çeken bir takım juventus.

    gelgelim yarın akşam oynanacak müsabakada nasıl bir taktik izleyecekleri meselesine. şimdi juventus takımına beraberlik yetiyor. bu bir avantaj olarak görülse de, juventus galibiyet için bastırmayacaktır. zaten genel oyun anlayışı öyle kontrolsüz hücum yapan bir sistem değil bu takımın. peki juventus kontrollü oynarsa, ki bu olağan görünüyor, ve devre arasına 0-0 gibi bir sonuçla girersek bu bizim için bir avantaja dönüşebilir. yani rakip takımdaki beraberlik bize yeter psikolojisi direkmen bize bir avantaj dahi sağlayabilir. kaldı ki bize beraberlik yetseydi, defans özelliklerimizden dolayı bizim için dezavantaj olabilir derdim. çünkü biz bu maçı istesek de berabere bitiremezdik.

    ben hem bizim hem de juventus'un kontrollü bir oyun anlayışı ile sahaya çıkacağını düşünüyorum. futbolcularımız sinirlerine hakim olabilirlerse, taraftar yeterince destek verirse ve en önemlisi konsantre bir şekilde oynayabilirsek maçı alacağımız düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın