resim
Ceyhun Gülselam
Takım:Altay SK
Mevki:Önlibero
Yaş:36
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 519
    6 aralık 2013 galatasaray elazığspor maçından önce yine gelip mancini ceyhun geyiği yapmış arkadaşları nasıl bir göt ettiyse maç sırasında ve sonrasında hakkında hiç entry girilmemiş futbolcudur.

    ben bu adamları gerçekten anlamıyorum. bu adamlar ceyhun geçen sezon kayseri'deyken kaç maçını izledi bu adamın? gösterdiği gelişimin farkındalar mı?
    fatih hoca da sezon başında denedi ceyhun'u, ki takımda tutan tekrar kiralık gönderilmesini veya satılmasını engelleyen de o, yoksa kayseri bonservisini de istiyordu ceyhun'un. neden o zaman hiç biriniz "fatih hocanın taktik defterini buldum içinde i love ceyhun gülselam yazıyormuş mehimehi" diye aklınızca komiklikler yapmıyordunuz?

    ceyhun tam bir görev adamı. orta sahaya koyuyorsun yapabileceğinin en iyisini yapıyor, stopere çekiyorsun orada da elinden gelen katkıyı sağlamak için her şeyi yapıyor. bugün maçta belki de takım adına en iyi oyunculardan biriydi. bir çok pozisyonda rakip topla giderken o topun önünde ceyhun'un ayağı vardı. alamadığı topa da en azından hamle yaptı, haftalardır topu izlemekten başka bir şey yapmayan stoperlerimiz gibi işler yapmadı.

    böyle ceyhun-mancini geyiği yapan adamlar ceyhun'dan orta sahada xabi alonso, stoperde sergio ramos olmasını bekliyor herhalde. ceyhun hiçbir zaman ekstrem işler yapmayacak arkadaşlar. ama ben inanıyorum ki bu adam her zaman için hocası ondan ne istiyorsa onu yapmak adına en azından çabalayacak, o formayı ıslatacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın