• 1
    çok sık rastladığım bir taraftar cinsi. ne zaman bir futbol muhabbeti yapılsa ve sabri konusu açılsa en az bir iki kişiden bu tarz cümleler duyuyorum. belki de herkes duyuyordur.

    ''abi sabri yerine ben oynasam yemin ederim onun oynadığının 10 katını oynarım.''

    ''aga birkaç kilo versem, şu göbeği eritsem, biraz da kondisyonuma dikkat etsem en az sabri kadar oynarım.''

    ''adam futbolcu değil ki zaten, ayağım kırılmamış olsa, sabri'den formayı şu halimle kaparım. bir şey değil.''

    kısacası bu tarz cümleler. hani uzaktan konuşmak kolaydır diye bir şey vardır. bu da onlardan biri aslında. çoğu kahvehane muhabbetinden hallice. ama sabri öyle absürt şeyler sergiliyor ki, bazen bu laflara bile hak veresi geliyor insanın.

    sabri bir iki yıl daha galatasaray'da kalırsa, türkiye'de ucundan kıyısından futbolla uğraşmış erkek nüfusunun %80 'i sahaya çıksa, sabri'den daha iyi oynayacak düzeye gelecek. bazen ben bile düzenli antrenmanla (profesyonel düzeyde hiç futbol oynamadım) 'çıksam en az sabri kadar oynar mıyım lan acaba' diye düşünüyorum. en azından ortaları tuttursam yeter.

    işin şakası bir yana galatasaray kalitesinde bir takımın kaptanından iyi oynarım diyebilecek binlerce kişinin çıkması bile bence vahim bir durum. ayrıca gs'da kaptanlık yapmış, bülent korkmaz, hakan şükür, hasan şaş hatta ümit karan gibi isimler için hiç böyle sözlere rastlamadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın