resim
Ahmet Cakar
Görev:Eski Hakem
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 746
    kulübümüze karşı dava ve tazminat kaybetmekten haz alan bu şahısın lucescu'ya da bir özür borcu vardır.

    yıl 2004 falan olması lazım, telegol star'da. ahmet çakar var, yorumcu güntekin onay. ben de o sıralarda italya'da okuyorum. programa lucescu bağlanıyor, güntekin italyanca olarak bir lucescu ile konuşuyor, ardından ahmet çakar'a çeviri yapıyor. ahmet çakar'ın dediklerini de lucescu'ya söylüyor. güntekin ortada kalmanın verdiği karışıklıkla ne ahmet çakar'ın söylediklerini lucescu'ya çeviriyor, ne de lucescu'nun söylediklerini ahmet çakar'a, çünku iki taraftan da hakaretler var.

    ahmet çakar başlıyor anlatmaya: "bu romen zavallısı 'türkiye'deki futbol, romanya çavuşescu'sundan beter bir halde' dedi. ne hakla böyle birşey söyleyebilir? türkiye'de futbol hiçbir zaman romanya futbolu ile ayni seviye de olamaz. bu bize yapılmış bir hakarettir. bu adamın bir saniye bile türkiye'de durmaması gerekir. türkiye'de şike olduğunu ima ediyor." falan da filan.

    yıl 2013. türkiye'de iğrenç derece de şike olduğunu tüm dünya kabul etmiş, taa uefa'lardan cas'lara kadar. işin garibi, ahmet çakar bile etmiş. platini geçen yıl türkiye'ye başbakan ile konuşmaya gelmiş, gazetecilere "siz ne bok olduğunuzu biliyorsunuz." tadında açıklamalar yapmış, sonraki uefa-cas tarafından alınan kararlar da ortada.

    ve aynı yıl içerisinde romanya, grubunda olan türkiye'yi saf dışı bırakmış.

    ve tekrar aynı yıl içersinde, lucescu türkiye'ye 10 gün evvel gelerek hem galatasaray'ı, hem beşiktaş'ı yendikten sonra yaptığı konuşma da 10 sene evvel telegol'de söylediği şeylerin hepsini tekrar etti ama sadece bir farkla. çünkü lucescu'nun 10 sene ve bugün söylediklerini onaylayan türk mahkemeleri, savcılar, hakimler, uefa, uefa disiplin kurulu, uefa tahkim kurulu ve cas var.

    ahmet çakar ise 10 sene evvel söylediklerinden 180 derece dönerek, "şampiyonluk fener'den alınıp trabzon'a verilmelidir." kıvamına gelerek türkiye'nin şikeci bir ülke olduğunu kabul etmiş.

    ee 10 sene evvel "biz öyle değiliz, şöyle değiliz." diyerek adamın adamlığından girip şerefinden çıktığın zamanları napacağız, doktor? lucescu'dan 10 seneli gecikmeli de olsa özür dilemeyecek misin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın