Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Maçı
19:00 Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
8 - 7
Penaltılar Sonucu
  • 206
    stad girişinde üst aramasında çakmağı kaptırdığım için bütün maç sigara içemedim neredeyse çünkü çakmak isteyecek bir allah'ın kulu yoktu tribünde. o derece bir doluluk vardı yani düşünün.

    takımla ilgili herkes olumsuz şeylerden bahsetmiş, yeterince eleştirmiş, izninizle ben biraz pozitif yönden bakacağım maça.

    1- 3 senedir aynı koltukta maç izliyordum, bu maç sayesinde 15-20 farklı koltuğu deneme imkanım oldu. en iyi görüş açısı gene benim emektar koltuktaymış.
    2- yeni aldığım ve sağlamlığı konusunda tereddütte olduğum telefonumu - muhtemelen amrabat'a kızarken - yere düşürdüm. alet sağlam çıktı şükür, malzeme kalitesi yerindeymiş bunu öğrendim.
    3- iş yerinden erken çıkmayı hiç denememiştim, hep patrondan sonra çıkmaya çalışırdım. bugün maç ayağına erken çıktım, sıkıntı olmuyormuş.
    4- bugüne kadar hep simit sarayı'ndan karışık simit alırdım, bu seferlik kaşarlı deneyeyim dedim, tadı güzel gelmedi. karışıktan şaşmamak lazımmış.
    5- eski hatuna yaptığı bir kaç hata yüzünden kızgındım, ama sağolsun amrabat'ım, aydın'ım, yekta'm bu kaotik ruh halinden kurtarıp daha başka kaotik alemlere soktular.

    goyduk eyleniyoz kısacası. ne diyeyim daha?
App Store'dan indirin Google Play'den alın