• 5
    dünyanın en iyi tenisçisi olma ünvanını sadece kazanılan grand slamlare bağlamayacak olanlardır. nadallarının 14 grand slam ve üzerine çıkacağına inanırlar fakat nadal gerçekleştiremese bile bunu,ya da birinci sırada yer almasa bile onun dünyanın en büyük tenisçisi olduğuna inanacaklardır.
    en iyi ve en büyük arasında çok fark vardır. roger federer her ne kadar birçok otorite tarafından dünyanın en iyi tenisçisi olarak anılsa da rafael nadal şu an için en büyük tenisçidir ve öyle olmaya devam edecektir. onu en büyük yapan sadece korttayken yaptıkları,oynadığı tenisi,hırsı, rakiplerine duyduğu saygı,rakiplerinin üzüntüsünü ve sevincini onlarla beraber paylaşması değil, başarısını da üzüntüsünü de herkesle paylaşması, eksik yönlerini bilmesi bunların neler olduğunu herkesle paylaşmaktan çekinmemesi kort dışında her zaman gülen yüzü , ve efendiliğindendir.
    son olarakta kazandığı her kupadan sonra kupayı her seferinde ilk kupasıymış gibi ısırdığı ve her seferinde gözlerinin içi güldüğü içindir ki sempatizanları hızla artmaktadır.

    evet onu pembe tişörtüyle de sürekli düzelttiği şortuyla da sevenlerdir:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın