resim
Ümit Özat
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 367
    ben bunu tanıyom he. zamanında bir iş mevzusundan dolayı tanışıp 3-4 kere oturmuslugumuz konusmuslugumuz var. iyi insandı o zamanlar. akli dengesini henuz yitirmemişti. mantıklı, aklı selim şeyler soylerdi. valla bak. hatta eskiden galatasaray'ı tutarmıs kendisi de, 2. fatih terim doneminde bize gelmedigi, gelemedigi için fatih terim'e ve camiamıza buyuk kin beslemeye baslayıp tuttugu takımı fenerden aldıgı para karsılıgında satmıstır bırakmıstır. demek ki mevzuyu tam olarak anlayamamıs. neyse isabet olmus. (boyle birinin galatasaray'lı olmasını istemem şahsen.)

    köln'e gidip o sahada fenalasıp yere dustugunde hem bi insan oldugu için hem de tanıdıgım iyi bir insan oldugunu dusundugum için cok uzulmustum gozlerim dolmustu. (ve emınım bu sozlukte şimdi sana agız dolusu soven buraya yazamayan kardeşlerim de endişelenmiştir senin adına) şimdi bi o adama bakıyorum bi de şu anda tvlerde yorumculuk yapan adam?a. iki kelime ile: yazık olmuş.

    demek ki insan para için tuttugu takımı satmakla yetinmeyip sırf televizyonlarda farklı olacam, ortamda sıyrılacam, maymunluk yapacam diye insanlıgını da yitirip ne konustugunu bilmez bi hal alabiliyomus. valla yazık.

    neyse. beyaz tv derin futbol yetikilileri buralarda geziyolarsa hala bu yazımı da gorurler kendisine iletirler umarım. dun hepimizin gozlerini dolduran bogazını dugumleyen fhkn7251 arkadasımızın yazısı okunduktan sonra soyledikleri tarzı terbiyesizligi ve hadsizligi ile benim gozumde kendisi adam falan degildir artık. harbiden yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın