resim
Ümit Özat
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 364
    (bkz: #1348662) bu entry'de korkumu belirtmiştim. geçen gece futbol programı olarak lanse edilen, futbolun konuşulması dışında her şeyin konuşulduğu programda "galatasaray'dan soğuma (bkz: #1346494)" adlı entry'mi yorumlarken "o an önümde tüm sülalesi tecavüze uğrasa bile kılımı kıpırdatmam" dememe vesile olmuş, en önemlisi sevdiğim kızın babası ile adaş olduğundan, sevdiğim kızın babasına bile yavaşça kin beslememe sebebiyet veren futbolcu eskisi.
    ulan! sen kimsin ki? bir babanın takımını, ailesinden üstün tutabildiğini düşünebiliyorsun...
    ulan! sen nasıl bir cahilsin ki? sadece o yazıda "oğlum !! annen ve de kardeşlerin sana emanet, babasızlığı aratma, haklarını hep savun" cümlesini vasiyet olarak algılayamıyorsun...
    ulan! sen nasıl bir münafıksın ki? "sallayacak galatasaray'lı kalmadı, ölmüş adama sallayayım" diye düşünüp, hakaret edebiliyorsun...
    ulan! sen nasıl bir adamsın ki? "kızını bana emanet eden, onu sevdiğini biliyorum ona oralarda göz kulak ol" diyebilen bir adamdan soğumama vesile oluyorsun?
    ve ulan! sen nasıl değişik bir adamsın ki? sana saydırdığım ortamda yine sana teşekkür edebiliyorum, (bkz: #1345991) bu entry'mde kız kardeşimin futboldan ne kadar anladığını anlamama vesile olduğun için..
App Store'dan indirin Google Play'den alın