resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 1018
    kendisinde hiç suç yokmuş gibi gösterilmeye çalışılan, şu ana kadarki galatasaray perfomansı rezalet olan(sadece sonuç olarak değil, hatta oyunumuza göre aldığımız sonuçlar muhteşem... geçen seneki fenerbahçe terktik kazandığımız bazı maçlarda) teknik direktörümüz.

    her maç çoğu kişinin sayabileceği taktik-mantalite-oyuncu seçimi hatası veya hataları yapmaktadır.

    herkes tutturmuş kötü kadro kötü kadro diye... bu beğenmediğiniz kadro neler yapıyordu ne oyunlar oynuyordu da neyse... bu beğenmediğiniz kadro kullanabilirsen iyi kadro ona da neyse.

    ulan anadolu takımlarından da mı kötü kadromuz? bu rezil oyunu oynayacak kadar kötü mü kadromuz? anadolu takımlarına bile üstünlük kuramayacak kadar mı kötü kadromuz?

    sanki fatih terim'e bırakılan 2010-2011 kadrosu bırakılmış kendisine arkadaş. kondisyonu kötüymüş takımın. evet kardeş o yüzden geçen sene fizik olarak eziyorduk takımları. real madrid'e schalke'ye manu'ya kafa tutuyorduk. çünkü biz koşmayan takımdık kadromuz manu'dan real'den schalke'den kat kat iyiydi o yüzden koşmadan mücadele etmeden onlara kafa tutuyorduk.

    takımdaki arkadaşlık bitmiş desen yeridir, takımdaki ortam bozuk, her maç hatalı kararlar...
    takımda ruh var mı? yok. mücadele? yok. mental olarak takım hazır mı? değil. taktik dışı faktörlerde çok kötü durumdayız zaten üstüne bir de işin taktik kısmına giriyorum orada da kötüyüz. mantaliteye bakıyorum çoğu maç yanlış mantaliteyle çıktık maçlara. maç içindeki değişikliklere bakıyorum çoğu yapılması gereken zamandan en az 10 dakika geç kalınmış ve önemli bir kısmı hatalı değişiklikler.

    sonra bakıyorsun mancini takımı tanımıyor :( diyorlar. arkadaş şu zamana kadar da tanımadı mı takımı? komik olmayın. takımla en çok zaman geçiren o. o tanımayacak da kim tanıyacak?

    takımı maçlara hazırlamak, konsanrasyon sağlamak önemli bir iştir. hadi bunu yapamıyor diyelim işin taktik kısmı da önemlidir. şu ana kadar bunu da yapamadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın