• 163
    ----------------eray----------------
    -eboue-semih-gökhan-riera-
    ---aydın-melo-selçuk-bruma---
    ----------burak---umut-----------

    şeklinde bir 11 ile çıkmamız gereken maç.

    kalede eray'a güvenmek zorundayız. en azından maç kondisyonu var. ufuk ya da aykut'tan kat kat daha hazır olduğunu düşünüyorum.

    eboue'yi mecbur oynatıyoruz çünkü yerine koymaya sağ bek yok. yumruk şov yapılacak olsa adam bulunur da sağ bek bulmak sıkıntı.
    semih'in defansın bankosu, sakatlık durumuna göre (ısrarla defans diye yutturulmaya çalışılan) chedjou oynar.
    gökhan da semih ile birlikte en iyi stoperimiz. ara ara gelip gitmeleri olsa da diğer iki yabancı arkadaştan daha iyi olduğu aşikar.
    hakan balta'nın sakatlık durumu hakkında bilgim yok. çok da merak etmiyorum açıkçası. dany'den de hakan'dan daha iyi solbek riera var. maç kondisyonu eksik ama tek yabancı hakkımız olsa sol bekte kullanmalıyız.

    aydın'ın ne işi var bu kadroda ben de anlamıyorum ama sağ açık olarak yazacak başka adam yok. bruma sağda sönük oynuyor, amrabat'ı sağ kanatta bir maç izledim, taraftar sahaya inecekti neredeyse. ayağının altından top kaçırıyordu.
    selçuk ile melo tartışılmaz. ikisi de formda olursa maçı götürürüz.
    bruma asıl mevkisi olan sol kanatta oynamalı. ilk maçlarda orada oynadı ve hepimiz hayran kalmıştık.

    umut bu takımda hak ettiği değeri göremeyen tek futbolcudur herhalde. mutlaka sahada yer almalı. adam iki kişilik oynuyor. tabi onun da teknik, top kontrolü konusunda sıkıntıları mevcut. "benim adım hıdır elimden gelen budur."
    burak bu takımın birinci forvetidir. sahada mutlaka olması gerekmektedir. burak sol açık, sağ açık, forvet arkası değildir. adam ısrarla oynayamıyorum dediği halde onu kanatlarda deneyen zihniyeti anlamak mümkün değildir.

    doğruya doğru, kadro kalitesine bakıyorum da tüm oyuncular iyi olsa bile 11 tane oyuncu sahaya süremiyoruz. ya solbekte beklesin diye hakan'ı koymak zorunda kalıyoruz, ya da maç sonu yumruk şov yapsın diye sabri'yi oynatıyoruz. bu yetersiz kadronun bu akşam bir şekilde kazanması gerekiyor. devre arası "gerekli, kaliteli, yerli" takviyesi yapılmalıdır. en azından sene sonunda ikinci olup şampiyonlar ligine gidebilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın