resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 994
    gerçekten o kadar iki yüzlü insanımız var ki...
    hem medyaya, spor programlarına sabah akşam seviyesiz diye saldırıyoruz ancak onların her gazına da geliyoruz.
    bu adamın lobisi yok, gazetecileri yok, ülkeye yeni geldi, saldırılması doğal...

    zaten balonu patlamış bir takım aldı eline, gediğinden beri sakatlıklar belini büktü zaten yetersiz olan kadroda büyük sıkıntı yarattı. hakan balta zaten sakatlandı ve yerli sorunu ortaya çıktı, muslera en kritik dönemde sakatlandı, sneijder sakatlandı.

    sneijder'ı bozduğu söylenen selçuk zaten futbol manasında artık bittiğini ilan ediyor. dikkat edin, sneijderlı maçlarda hep bir şeyler yapabiliyorken takım, selçuk inan'ın olduğu maçlarda hep ruhsuzluktan, korkaklıktan, forvete top taşınamamaktan şikayetçi oluyoruz.

    yani sorun hoca değil, oyuncu kalitesinde, artık bunu görmemiz lazım!

    bu adam ne yapsın? geçen sezonun üzerinden çok az zaman geçti hani sanki on yıl geçmiş hatırlamıyorsunuz, geçen sene bu takım rezaletti, çok kötü oynuyordu, bu hala devam ediyor, mancini ile böyle olmadık, zaten böyleydik.

    mancini'ye sahip çıkmamız gerekiyor, gerçekten efendi, anlayışlı ve futbolu bilen birisi... bunu nereden mi anladım? kopenhag maçında ne yaptı, fatih terim gibi orta saha bağlantısını kesip forveti çoklamadı, ceyhun'u sokup melo ve selçuk'u ileri aldı, forvet-ofans orta saha-göbek bağlantısını sağladı. işte bu adam futbolu biliyor dedim. görünüş itibariyle hamlesi çok başarılı oldu, yarı sahalarına kapandılar, hatta ceza sahasına gömüldüler ancak selçuk inan'ın yaratıcılığını kaybetmesi, artık verimli olamamasından dolayı hiçbir şey yapamadık. yani skor olarak etkisinin olmamasının sebebi hoca değil, futbolcular!

    geldiğinden beri sanki takımda messi var da onu yedek bırakıyor sanacağız. herkesin tek eleştiri noktası yok niye ceyhun girdi, yok niye engin girdi, bu mu tek derdimiz? bunlar olmayınca çözülecek mi konular?

    yazık gerçekten. taraftarımız bu kadar dar görüşlü olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın