• 112
    kalecimiz eray'in cok iyi bir kaleci oldugunu dusunmuyorum, oncelikle bunu soyleyeyim.

    ancak defansimiz tam bir bomba. mancini'nin buna bir onlem almasi gerekiyor. eboue-chedjou-semih-dany dortlusunun is yapmayacagi apacik ortada. ben olsam defansin iq'sunu yuksek tutardim. hakan balta'yi semih ile oynatirdim, sol tarafa da riera'yi koyardim. boylece defansin fundamental seviyesini yukseltirdim.

    bununla beraber yetmedigi gibi taktiksel olarak 4-3-3'e donerdim. orta uclude selcuk-melo-yekta veya ceyhun'a sans verirdim. boylece defansimda yasayabilecegim aciklari ortasahadaki fazlalik oyuncumla kapamaya calisirdim. zira goruluyor ki melo-selcuk ortasahasi defansif anlamda yetmiyor. geride de guclu bir defans dortlumuz olmadigi icin rakip takimlar bizim yari sahada cirit atiyor.

    sol acikta amrabat sag acikta bruma ve ileride burak yilmaz ile baslardim. hem amrabat ve hem bruma defansa cok yardimci oluyor. burak yilmaz'i da cakma mevkilerinden ziyade ana yerinde oynatirdim.

    bence bu tip alternatiflerle puanlari alabiliriz kasimpasa'dan. ancak yine 4-2-3-1'i gorup burak solda ve ileride drogba'yi gordugum an ile televizyonu kapamam bir olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın