resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4188
    2012 - 13 sezonu şampiyonluğu, ilk oyuna girdiği akhisar maçıyla şampiyonluğun garantilendiği sivas maçına kadar geçen sürede tamamiyle drogbaya aittir. geçen sene ilk yarıda seyreden felaket oyun, drogbanın gelişiyle beraber bir nebze düzeldi. çoğu maçı drogbanın dominasyonuyla kazandı galatasaray.

    drogba hiçbir zaman pres yapmadı. hiçbir zaman da frikik sevdasından vazgeçmedi. çelside de böyleydi bu adam, marsilyada da. her zaman frikiklerde soun çıkardı ve her zaman maç içinde genelde yürüdü. bu sezon da takım şu ana kadar ayakta kaldıysa drogbanın normal üstü çabasının bunda etkisi büyük. son maçlardaki formsuzluğu da zaten bu eforunun sonucu.

    hayatında iki savunma oyuncusunu sırtına takıp top tutan forvet görmemiş adamlar pres yapmıyor diye eleştiriyorlar drogbayı. adam juventusa sahayı dar etmiş, geçen sene attığı saçma sapan golle koskoca real madridin 20 dakika yusuf yusuf oynamasına sebep olmuş, fenerbahçenin elinden süper kupayı almış, sırf adından ötürü avrupa maçlarında hakemlerin toleransına mail olmuş, çoğu maçta liderlik ederek şampiyonluk getirmiş; neymiş pres yapmıyormuş da güçsüzmüş.

    allah akıl fikir versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın