resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4181
    şimdi de elmander üzerinden kendisine sallanan oyuncu oldu. ulan her gün başka bir argüman.

    hala takıma zararı oluyor gevelemeleri.

    frikikten gol atamadı diye tekme tokat gönderilmesi gereken oynucu oldu ya la bu adam.

    ne sığ taraftarız anlamadım. medyanın gazına gelip körleme gidiyoruz. hiç mi kendi bakış açınız yok? hiç mi bağımsız düşünemiyorsunuz?

    duran top sevdası bambaşka adamın yea, kornaerleri o kullanıyor ofsaytları o kullanıyor, autları bile musleraya bırakmıyor. hem selçuk da açıklama yaptı ya "drogbanın kullandığı frikiklerden çok rahatsızım, takım içinde denge filan kalmadı bu böyl olmaz drogba takımdan gitmeli" diye. biz daha ne konuşuyoruz.

    ulan sırf drogba var diye galatasaray ile maç yapmaya can atan çuvalla takım var dünyada, aynı takımda oynamak isteyen futbolculardan bahsetmiyorum bile.

    drogbayı gönderelim göndermesine, yerine kimi alacaz? türkiye'nin en iyi yerli forvetleri bizde zaten. forvete emre çolak'ı mı monte etcez kontum?

    sorunu başka yerlerde arayın kuzum drogba'yı gönderme kampanyalarının neferi olmayın. her denilene inanmayın öyle az hür düşünün, sakin kafayla bakın olaya. mesele pres yapmak veya frikik atmak mı? sen hiç burak yılmaz'ın umut bulut'un hakan şükür'ün defanstan defalarca top çıkardığını gördün mü tüm takım savunması mala bağlamışken? gerçi ona da " defanstaki kafa toplarına çok karışıyor adam gibi gol yiyemiyoruz" diye bir argüman sunmanı da bekleriz camia olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın