• 181
    (bkz: #1346573)
    adam zaten "nasıl olsa ekimde gidecem benden sonrakine pok gibi kadro bırakıyım ihihihii" diyerek yapmıştır o kadroyu. yine kendisinden sonra kötü bi kadro bırakmıştır denmiş. bi bakalım.

    uefa kupasından sonraki kadro: taffarel popescu bülent ümit davala emre belözoğlu okan buruk capone hakan ünsal ergün penbe vs. vs. evet bence de kötü bi kadro, ligden düşmesi an meselesi. bak oraya hagiyi yazmadım...

    2. gelişinden sonraki kadrodan kalanlar: mondi bülent sabri necati hakan şükür volkan arslan ayhan akman, yıllardır yedek kaleci aykut erçetin. bu kadronun üstüne 2-3 takviye yapılarak ertesi sezon fenerbahçeye 5 atılmış, ligde 2. olunmuştur.

    3. gidişi( gönderilişi)nden sonraki kadro: drogba sneijder burak yılmaz melo selçuk muslera bruma umut bulut eboue vs vs vs.

    ligi 8. bitir, getir bakalım bi hoca, avrupaya gidemeyen bi takımla bu kadroyu kur ondan sonra de ki kadro kuramıyor.

    sen hocayı göndermesen elindekilerle zaten yapacağını yapmaya devam eder, gık demez. carlinhosu alma o gider rierayla yarı finalin kapısından döner. sen yine kötü kadro bırakmıştır de o da sana "her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, önemli olan dereyi geçerken eşşek değiştirmemek" der, sen de öylece kalırsın.

    yeni hocamız her mağlubiyetten sonra veya her kritik maçtan önce kadro sıkıntısının üzerinde bu kadar duracaksa işimiz var. destek vereceğiz dedik ama o bize hep mazeretler sunuyor, o sundukça da millet "vah garibim, kaka terim" diyor.

    rezalet bir hazırlık kampı demişsin, emirates kampta arsenali geriden gelip yenmişsin, süper kupada o harika koşan fenerbahçeye neredeyse pozisyon vermemişsin. ama pardon, çocuklar koşa koşa uzaya varmamışki kondisyon depolasın. öyle sahanın etrafında haber programlarında kullanılmak üzere 4 tur koşarak kondisyon mu olur!

    yeter artık, durup durup vurmayın burdan. klavye abileri. sözlükte bu kadar tartışma varken siz olayları artık kapatıp ivme kazandıracağınıza yangına körükle gidiyorsunuz. yaşımız küçük ama fikrimiz ve yüreğimiz büyük.

    sizin gibi düşünenlerin başlık altına yazdığınız gibi: fikri hür vicdanı hür bir galatasaraylıdan isyan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın