resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4169
    didier drogba takıma zarar veriyor öyle mi ? neye göre veriyor,kime göre veriyor ?

    parçalıyı giydiği ilk maç olan 15 şubat akhisar belediyespor galatasaray maçında 1 gol 1 asist yaptı. son maçı olan 27 kasım 2013 real madrid galatasaray maçında tek golümüzün asistini yaptı. bu arada geçen süre zarfında ise şanına ve şöhretine yakışacak oyunlar oynadı,goller attı,asistler yaptı. bende isterdim eski formunda olmasını,dikine gidebilen süratli bir drogba'yı parçalı altında izleyebilmek. ama imkanı var mıydı ? yoktu. şuan o halde ki bir drogba'yı chelsea bırakmazdı zaten.

    eski önemli meziyetleri yaşıyla beraber körelmiş olabilir. ama futbol akıl işidir,zeka işidir. çok şükür bunların hepside drogba'da mevcut. eskisi gibi dripling atıp,savunmanın arasına delici koşular yapıp savunmayı yıpratmıyor drogba. ama artık başka meziyetleri var drogba'nın. bir kere topla ceza sahası içerisinde buluştuğu zaman,topu ağlara gönderme ihtimali % 90 . bir şekilde o topu kale çizgisinden geçiriyor. hava toplarında ki hakimiyetini anlatmaya ve söylemeye gerek yok zaten. topun 3. bölgede ayağımızda kalmasını sağlıyor. son real madrid maçında ilerde top kayıpları yaptı,topu bizde tutamadı diye adamı direk gömmenin ne mantığı var anlamıyorum.

    takım içinde bir frikik krizi çıkarttığı doğrudur. ama bu adamın gol atma isteği ve arzusu onu efsane yapmıştır. bu konuda bu adama zincir vuramazsın,bünyesi kaldırmaz. ama orta yolunu bulacaklardır selçuk ile beraber.

    tanım: 29.11.2013 tarihi itibari ile türkiye sınırları içerisinde bulunan en iyi forvet oyuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın