resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4168
    rıdvan dilmen'den erman toroğlu'ndan hıncal uluç'tan gelen yorumla hemfikir olan galatasaray taraftarı en basit tabirle aptaldır. bi çiftlik muhabbetidir gidiyor. be fikirsiz mahluklar bi penaltı kaçırdı diye adam mı yollanır lan! adamlar fatih terim'i yolladı, sneijder'i harcadı drogba'ya sıra geldi, bunu göremeyecek kadar sıradan mısınız?

    defanstan top mu çıkarsın adam? e onu da yapıyor adam. hiç kafa topu indirememiş son maçta, ulan biz 12 sene kafa topu indiremedik. başkanla prim görüşmeleri yapmış, sabri denen reis dallaması mı prim görüşmesi yapacak? bütün frikikleri o kullanıyormuş, sen mi kullanacan haspam, selçuk frikik konusunda bi sıkıntı yaşamıyoruz diyor. frikikten gol atamadı diye adam mı yaftalanır. carrusca değil ki bu her frikiği penaltı gibi kullansın. takıma zarar veriyor ama o kesin. galatasaray dünyanın bütün kulüplerinin formasını giydirmek istediği bir oyuncuya sahip olması yararlı bir şey değil. gençlerin önünü açmak lazım. sonuçta mertan caner öztürk gibi okan derici gibi efsanevi genç yeteneklerimizin oynamaları lazım ki kümede kalmak için bi şansımız olsun. veya bir emre çolak, aydın yılmaz, sabri sarıoğlu gibi yaşayan en iyi türk forvetlere yer açılması lazım.

    adamı oynattığımız lige bak, adamdan beklentilerimize bak arkadaş. eleştirinin de bi mantığı olur.

    yaşlandı bu sene gönderilsin ayaklarında olan var. ulan adam bu son dünya kupam olmayacak diyor siz hale abesle iştigal etcez diye yırtınıyosunuz.

    drogba sırf bu çiftlik propogandasıyla giderse bu propogandayı çıkaranlara değil, aynı yönde görüş bildiren galatasaray taraftarına çok ağır laflar hazırlıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın