• 162
    futbolda ve özellikle şampiyonlar ligi'nde sürekli başarı çok önemlidir ve zaten sürekli başarıdan mütevellit gelen paralar yapılan transferler hep doğru orantılı şeylerdir.
    öncelikle geçen yıl şampiyonlar ligi'ne bakacak olursak ilk 3 maç rezalet. ama cluj şampiyonlar ligi ayarında bir takım değil. manu ile yaptigimiz macta ise komple yedek kadroydu neredeyse. nitekim gruptan (braga maci efsaneydi) bir şekilde çıktık. 2. turda ise o kadar güçlü rakipler varken, yine şansımızın da yardımıyla schalke ile eşleştik. (grup liderimiz manu real madrid ile eslesti) nitekim deplasmanda inanarak oynadık ve turu geçtik. karşımıza yine bela takım madrid çıktı ve elendik. buraya kadar her şey çok güzel.

    bu sene ise işler tamamen değişik. real madrid ve juventus gibi 2 dünya devi ile aynı gruptayız ve yolumuza devam etmek istiyoruz. öncelikle juventus liginin lideri ve gerçekten istikrarlı bir takım. madrid'i ise konuşmaya gerek yok. zayıf halka ise kopenhag. en kötü senaryo 5. hafta sonunda en azından avrupa ligi'ni garantileyeceğimiz olması gerekirken şimdi ise komple elenmek veya bir üst tura çıkma ümidimiz son maça kaldı. biz böyle final maçların takımıyız. bize final olacak bocalamayacağız öyle. ama temennim bir üst tura çıkmak değil uefa avrupa ligi'nde yola devam etmek. zira bu yıl bütün takımlar haddinden fazla güçlü.
    grubu 2. bitirdik diyelim. allah aşkına bir bakın diğer grup liderlerine.

    arsenal
    barcelona
    atletico madrid
    psg
    bayern münih
    chelsea
    vs vs gerçekten köklü kulüpler ve baş edeceğimizi düşünmüyorum..

    çare uefa diyorum..
App Store'dan indirin Google Play'den alın