• 1
    alınan kötü sonuçlar, galatasaray futbol takımının oynadığı kötü futbol, takımda bırak doksan dakika izlemeyi görmeye bile tahammül edilemeceyeck futbolcuların bulunması gibi sebeplerden dolayı vuku bulan ruh hali.

    amaç takımı veya yönetimi protesto etmek değil bunda. şahsen 27 kasım 2013 real madrid galatasaray maçı sonrası bu hale büründüm. geçtim ligde kalan maçlarını izlemeyi galatasaray futbol takımıyla ilgili bir haber bile göresim gelmiyor artık. dany'i, chedjou'yu eray'ı da izlemeye pek tahammülüm kalmadı. 96-00 arası kadroyu, 2011-2012 sezonundaki ufolu elmanderli, necatili, muhteşem oynayan engin'li kadroyu özledim. devre arasına kadar juventus maçı hariç galatasaray maçı izlemeyi de pek düşünmüyorum. devre arası adam gibi istekli türk futbolcular transfer edilirse tekrar o eski heyecanlı ruh halimize ancak bürünürüz görüşündeyim.

    iyi gün kötü gün meselesi değil bu yanlış yorumlanmasın, sen gidip amrabat'a 8.5 milyon ya tutarsa diye bruma'ya 12 milyon, zaten dany gibi bir bomba varken chedjou'ya 6.5 milyon para bağlayıp, kalecini savunmanı takım ruhunu düşünmezsen, taraftarı da bu şekilde düşünmeye mecbur edersin malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın