resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 970
    her seferinde bu sefer terimden bagımsız yorum yapıcam diyorum üstlerde herkesin bu adamı korucam diye terime giydirdigini gorunce delleniyorum. şurda anlasalım. terim kötü bir kadro muhendisliği yapmıs olabilir ancak o kadro hic bir macı boyle mahkum gecirmiyordu. manciniden sonra ise hukmettiğimiz tek mac kopenhaga karsı oynadıgımız ilk mac. gerisinde resmen miskince geri cekilen bir takım olduk.

    60 dakika 10 kişi ve ronaldosuz real madrid bizimle resmen dalga gecti beyler uyanın. rezalet ya nasıl 4 tane yersin ve neredeyse hic bir organizasyonun olmaz mac boyu. pes. mancini dun 2. yarının basında bu skoru kendisi yaptı sagolsun. amrabatın batırdıgı besbelliyken 55de arkadaslarıma donup mancini yine değişiklik icin 75leri beklicek o arada da gol yicez hic bir anlamı kalmayacak dedim. zaten sonra 3-1 oldugu anda kenarda sneijderi gorduk.

    takıma degişiklik gerektiğini ben bornovadan goruyorum mancini nasıl 3 metre onundeki adamlara tahammul edebiliyor anlamıyorum. olsun canı sagolsun umarım uefaya gideriz de kendimizi kandırmaya devam ederiz cunku mancininin bu miskin oyun tarzıyla hic bir buyuk takıma karsı sansımız yok. atak yapmaktan aciz, geri pas yapmakta master degree bir takım izledik yine.

    geldiğinden beri ise gol yemediğimiz tek bir mac bile hatırlamıyorum. bu takım zaten gol yiyodu, eskiden en azından atmak icin varyasyonları vardı simdi onlar da yok. dun topla en cok oynayan adam gokhan zandı muhtemelen, takımın vahim halini burdan anlayabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın