resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 967
    elinde yeterli bir kadro olup olmamasının tartışılabileceği, buna rağmen kulübede pek de güven vermeyen teknik direktör. dünkü karşılaşmaya* kadar gösterdiği performansı ele alırsak; maç içindeki değişkenlere hızlı reaksiyon gösteremiyormuş izlenimi verdi. 27 kasım 2013 real madrid galatasaray maçında ilk yarı bitiminde müthiş etkisiz amrabat ve müthiş ne yaptığı belli olmayan danyi oyundan alıp sneijder'li, riera'lı, belki burak'lı hamleler yapamaz mıydı diye düşündürttü. sonuçta beraberliğin veya mağlubiyetin değil, galibiyetin fark yaratacağı bir karşılaşmada, oyun disiplininden de kopmadan, 10 kişi kalmış rakip karşısında daha efektif bir oyun ortaya konabilirdi.
    evet, muhtemelen oynatmak zorunda olduğu defans oyuncuları tercih edeceği tipte oyuncular değil fakat kendisi sanıyorum kadroyu bilerek geldi ve kariyerini baz alacak olursak kriz yönetimi konusunda da tecrübeye sahip.
    şahsen kendisinin daha iyi işler yapacağını tahmin ediyor, eleştirileri dozunda tutmaya çalışıyorum.
    son olarak, dün* son golden sonra "i'm done, buraya kadar, bıktım artık yaşamaktan" tarzı jest ve mimiklerini hoş karşılamadığımı belirteyim.
    umarız takımla birlikte kendisi de yavaş yavaş form tutmaya başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın