resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 6082
    kendisine sallayan ya da sallamaya çalışan arkadaşlar yavaşça klavyelerini yere bıraksınlar önce ve son 2 sezonu bi hatırlasınlar (2012-2013).

    he gelelim düne. 27 kasım 2013 real madrid galatasaray maçı'nda her zaman ki performansının altında kaldıgı dogrudur fakat bu sezon bu ya ilk defa oluyor ya ikinci. dun ki macta vasatın altında kalmasının sebebi hem takımın 2. yarıda ki şaşkın ne yaptıgını bilmez hali hem de macın baslarında gordugu sarı karttı. zaten yazar arkadaslarımız buna deginmişler ki ben de aynen katılıyorum. sarı kart sonrası rakibe basan ısıran melo rakibini uzaktan alan, topa gore pozisyon alan bi hale burundu. hucuma cıkarken (cıkmaya çalışırken) savunmanın ne yaptıgını bilmez halde ki davranısları ve o dagınıklıkta bunda etkili tabi.

    mesela gecen senenin baslarında kotu ve formsuzken içerde ki 1-0 lik manu macından sonra yavasca toparlayıp ritmini bulmustu sonrası malumunuz. zaten hazır bi melo'nun sezonda kotu oynayacagı mac sayısı avrupa macları da dahil 4 u 5 i gecmez. selcuk baskı altındayken oyunu kurusu, takım savunmasında rakibi ısırması kolay kolay asla gecit vermemesi ve hırsı ile iyi bi melo nun adı abartmıyorum dunyada ki en iyi orta sahalar arasına yazılır. hatta yine soyluyorum kendisinin yerine kabul edebilecegim tek adam da yaya toure dir. 1 aralık kasımpaşa galatsaray maçında en onemli kozumuz olup içerde oynayacagımız juventus macında kesinlikle çok çok iyi bi performans sergileyecektir.

    ne meraklısınız mk hemen adam harcamaya nankorluk yapmaya..
App Store'dan indirin Google Play'den alın