resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 6079
    http://skorer.milliyet.com.tr/.../1799084/default.htm

    --- alıntı ---
    ''ne olursa olsun real madrid bizi yendi. artık tek şansımız juventus'u son maçta yenmek. her şey bizim elimizde juventus'u evimizde yenmek istiyoruz. bu akşam burada 2. yarı bize ne oldu bilmiyorum gerçekten real madrid'e karşı çok kötü oynadık. bir eksik olmaları ya da bir fazla olmalarının önemi yok onlar her zaman real madrid'dir. maç bizim elimizdeydi ama yaptığımız hatalar ve konsantrasyon kaybı yüzünden real madrid bizi cezalandırdı. biz daha önce evimizde real madrid'i yendik. juventus'u niye yenmeyelim?

    --- alıntı ---

    oo çok yanlış konuşmuş sallandıracaksın meydanda bir iki tanesini bak bakalım bir daha yapan oluyor mu? :(

    "bir eksik ya da bir fazla, real madrid her zaman real madrid" demiştir :((((((((((((( halbuki real madrid'den iyi takımız. real madrid kim babası gelsin demeliydi. galatasaray dünyanın en büyük takımı demeliydi. hey allah'ım...

    adamların yedeği casillas bilmem farkında mısınız? bizim ilk 11'imiz dany amrabat yedeğin eray işcan... adamlarda lopez yok casillas var. ronaldo yok bale var coentrao yok marcelo var. söylediği laf sonuna kadar doğrudur. ayrıca röportajın içeriğinde de "her şey bizim elimizde juventus'u evimizde yenmek istiyoruz. bu akşam burada 2. yarı bize ne oldu bilmiyorum gerçekten real madrid'e karşı çok kötü oynadık. maç bizim elimizdeydi ama yaptığımız hatalar ve konsantrasyon kaybı yüzünden real madrid bizi cezalandırdı. biz daha önce evimizde real madrid'i yendik. juventus'u niye yenmeyelim?" demiş. daha ne desin? hakikaten daha ne desin?

    ayrıca büyük maçlarda ortalıkta yok diyen olursa da yazıklar olsun. gerçekten ayıp günah yani. üşenmesem tek tek domine ettiği büyük maçları yazıcam da onlar buna değmezler. maçları gözüyle izleyen arkadaşların da zaten bu durumun farkında olduğuna inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın