resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 960
    elinde ki kadroyu en iyi şekilde kullanmaya çalışan hoca. biraz empati yapın,kendinizi adamın yerine koyun anlayacaksınız dediğimi.
    muslera'nın başına gelen talihsizliği biliyoruz,kaleye erayı yazıyoruz.
    gelelim defans hattına. orjin sağ bek olarak elinde iki isim var. aklın yolu bir eboue'yi yazıyoruz sağ beke.
    sol beke gelirsek,elimde oynatabileceğim 3 kişi var. bunlardan 2 tanesi farklı mevkilerin oyuncusu. ama sol bekte yıllarca görev yapmış hakan güçsüz,formsuz. şimdi ben sol beke riera veya hakan'dan birini yazarsam topu solundan atıp sağından geçip duracaklar. neyse ben en iyisi fizikli,güçlü,kuvvetli daha defansif dany'yi yazayım.
    savunmanın göbeğinde semih zaten sakat. dany'yi sol beke kaydırdım. chedjou ve gökhan defansın göbeği size emanet hadi aslanlarım.
    orta ikiliyi gözüm kapalı seçiyorum. selçuk,melo.
    gelelim kanatlara. takım formatı 4-2-3-1 olsaydı burak,umut,bruma,amrabat,aydın gibi oyuncuları düşünebilirdim. fakat 4-2-3-1 gibi bir formatla oynamam mümkün değil bu maçta.sneijder tam olarak hazır değil:( burak 4-4-2 nin kanadında oynayamayacağı için,aydını istanbulda bıraktığım için amrabat'la,bruma'yı kanatlara yazıyorum. hem kaptığım toplarla hızlı atağa çıkarım,hemde takım savunmasına daha çok yardım etmelerini sağlarım. aydını keşke kadroya alsaydın diye homurdandığınızı duyuyorum sanki.son sivas maçında beni gerçekten üzdü. takım savunmasına katkısı yoktu. belki emre çolak sneijder'in yokluğunda 3'lünün ortasında oynayabilse,hem buraktan yararlanırdım hemde sizi amrabat zülmünden kurtarmış olurdum. fakat emre çolak verdiğim şansları iyi değerlendiremedi. bu maçı kaldırabileceğini düşünmüyorum.
    tahtaya 9 kişiyi yazdım. tecrübesiyle,üst düzey maçları sürekli oynamış bir drogba'yı bu maçta oynatmazsam beni döverler yemin ederim. son bir kişi kaldı. en çok zorlandığım karar da bu oluyor. biri son 2 senedir süper ligde gol kralı,şampiyonlar liginde 8 gol atmış oyuncum. diğeri de hırsıyla,azmiyle,yoruculuğuyla,pes etmemesiyle gönlümü kazanmış oyuncum. ben umut'u oynatacam arkadaşım. deplasmandayız madrid ile oynuyoruz. zaten drogba yaşlı. oyunda kendini tutarak,dinlendirerek oynuyor. bana bugün koşan basan mücadele eden umut lazım. al koçum son forma senin.
    gayet adeletli bir takım oluşturduğumu düşünüyorum. hocamızda böyle çıktı maça.
App Store'dan indirin Google Play'den alın