resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4142
    bunu bir süredir düşünüyorum ama şimdiye kadar hiç ifade etmemiştim. gerçekten türkiye'nin en overrated futbolcusudur. bunu kötü oyuncu anlamında söylemiyorum, ancak adamın yaptığı her hareket inanılmaz abartılıyor. bir maçta 10 tane ikili mücadenin 3'ünü kazansa çok drogba inanılmaz güçlü oluyor. rezalet oynadığı, poziyon üstüne pozisyon kaçırdığı maçta bir gol atıp metin oktay selamı çakınca "adamsın drogba!!!!" lafları sarıyor dört bir yanı. aynı maçta burak'a kaçırdığı goller için giydirdikçe giydiriliyor. sürekli adamın dibi muamelesi yapılıyor. gerçekçi olmak gerekirse bizde adamın ölüsü oynuyor şu anda. ölüsü bile iş yapıyor ayrı. ancak kesinlikle yüksek tempoyu kaldıramıyor. maç içerisinde çok fazla efor sarf edemiyor, 82. dakikada oyuna girdiği maçta dahi koşmuyor, kondisyonu çabuk düşüyor, ikili mücadelelerde eskisi gibi güçlü olmaya çok uzak, şutlarının kalitesi eskisine göre inanılmaz kötü, bütün duran topların başına geçiyor, gol pozisyonuna girmesini sağlayacak koşuları bile yapmaya hali yok. bunlar olumsuz yanları. ancak adamın bu ölü hali bile ikili mücadelelerde ligdeki stoperlerle başa çıkabiliyor, oyun zekası çok yüksek, 27 kasım 2013 real madrid galatasaray maçında yaptığı asist var ya, işte onları ligde yapan yegane adam, lider özellikli, ceza sahası içerisinde her an çok kolay adam geçebilen bir adam.

    kendisinin varlığının bir başka olumsuz yanı da geldiğinden beri sürekli onun üzerinden oynamaya çalışıyoruz, oynayacağımız futbolun kalitesi onun bireysel özelliklerini o gün ne kadar gösterebildiğine bağlı. hem onu gereksiz yoruyoruz hem de oyun kalitemizi düşürüyoruz.

    yani demem o ki bu adama biraz daha gerçekçi yaklaşalım, eksilerini artılarını bilelim, sezon sonuna kadar zaman zaman dinlendirerek oynatalım ve lütfen sezon sonu geldiğinde sözleşmesini yenilemeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın