resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2519
    özgüvenini yitirmiş futbolcu. oyun görüşü ve bilgisinin çok üst düzey olmadığı malum. kendisi çoğu afrikalı futbolcunun silahı olan fizik avantajıyla bir şeyler üretmeye çalışıyor ki kayserispor döneminde bu alanda başarılı olduğu konusunda hemfikiriz. 2012 londra olimpiyatlarında fas milli takımı'nda oynadığı futbola şahsen hayran kalmıştım.
    peki ne oldu da dribbling ve çalım ustası muhteşem yetenek amrabat gitti, yerine yanındaki oyuncuya pas atmaktan aciz nordin geldi? açıkçası bana kalırsa bariz bir şekilde özgüvenini kaybettiğini görülüyor. amrabat 2000li yıllardaki avrupa zaferlerimizle büyümüş, müslüman bir çocuk. kendi ifadesiyle "galatasaray"lı. belki bugün hayal ettiği yerde oynuyor. gel gelelim duygusallığı yüzünden okunuyor. böylesine yoğun duygular yaşadığı bir takımda kendisine güvenilmediğini hissettiğinde motive olamıyor, özgüven kaybı yaşıyor. 2 ekim 2013 juventus galatasaray maçını hatırlayalım. o maçta yaptırdığı penaltıyı tamamen heyecandan ve kendini gösterme isteğinden yaptığı kanaatindeyim.
    fazla uzamasın, amrabat'ın işbu saatten sonra çok faydalı olacağını sanmıyorum. kiralık veya satılık oynayabileceği bir yere gitmeli. gitsin veya gitmesin içinde bir yerlerde hep galatasaray'ı destekleyeceğine de eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın