2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off 5. Maçı
21:45 Santiago Bernabeu
4 - 1
  • 184
    çocukluğumdan beri bir tane galatasaray maçı için bile umutsuz olmadım, sonucun çok açık olduğu maçlarda bile hep kazanacağımızı ya da istediğimiz skoru alacağımız düşünürüm.

    galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır bir yaşam şekli oldu benim için.

    madrid evinde maç kaybetmiyor, üstelik coşkulu bir seyircisi olmasa da futbolu bilen ve hakemi sürekli baskı altına alan bir atmosferi vardır santiago bernabeu stadyumunun. megafonla tezahurat yaptırırlar ama ama hakem aleyhlerinde düdük çalarsa tüm stat tepki gösterir.

    matematiksel olarak henüz garantilemese(5-0 lazım bize) de real madrid bu maçı kaybetmek istemeyecektir. allah'tan rekor manyağı ronaldo yok, yoksa istatistik kasacağım diye yardırırdı çakal :(

    juventus ile aramızda 1 puan fark olduğundan bu maçtan 1 puan bile alsak pek kıymeti olmayacak, juventus evinde kopenhag'ı yenerse zaten 2 puan önümüze geçiyor ve istanbul'da kazanmaktan başka çaremiz kalmıyor ama kopenhag deplasmanında 1 puan alabilseydik, bugünkü maçta alınacak bir puan, bize istanbul'da 0-0 ve 1-1 skorlarında da tur atlatacaktı.

    neyse sağlık olsun 1 puan alırsak avrupa ligi garanti gibi bir şey oluyor ama kaçımız bunun ister bilmiyorum. bu sebeple maçı kontrollü oynayıp, maçın sonlarına doğru bir tane sıkıştırırsak istanbul'da juventus maçı daha farklı olur. gerçi biz kaybetmemek için oynayamıyoruz illa ki tek ihtimal gerek, bünyeye ters yani...

    çıkıp aslanlar gibi oynayalım, son dakikaya kadar mücadele edelim ve takımda o ateşi görelim yeter, içimde güzel bir his var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın