resim
Adam David Lallana
Takım:Brighton
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.72
Uyruk:İngiltere
  • 4
    southampton'ın son iki sezondur beyni & kalbi. savunma ile hücum arasındaki en kuvvetli bağ kendisi. geçen seneden farkı ise southampton'ın bu sezon daha iyi savunma yapıyor, bundan dolayı daha az gol yiyor ve tabii ki daha fazla puan topluyor oluşu.

    geçtiğimiz sezon daha çok göz önünde olan oyuncu rickie lambertti, ancak bu sezon şimdiye dek adam lallana takımın yıldızı konumunda. topsuz oyunda hep var, özellikle hücum bölgesinde bir şekilde hep doğru yerlere koşu yapıyor ve bir anda golle burun buruna kalabiliyor. duran topları eğer orta açılacaksa o kullanıyor* ve oldukça etkili oluyor ortaları. top kendisindeyken ise büyüdükçe büyüyor. takım oyununa çok yatkın ancak bir o kadar da yetenekli, çok rahat adam eksiltebiliyor ve benim beklediğimin aksine topla çok süratli. zeki, çok zeki bir oyuncu.

    bu sezon gerçekten çok iyi yapılanmış southampton ve 12 haftası geride kalan premier lig'de 22 puanla 5. sırada*. liderden 6 puan gerideler, ve manchester united'ın 1 puan önündeler. önündeki 4 takım ise arsenal*, liverpool ve chelsea* ve manchester city*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın