• 8
    bunu galatasaray taraftarından değil de galatasaray düşmanından duymak ne kadar acı. halbuki bu durumu galatasaray taraftarı önceden hissedip tavrını koyması lazımdı. çünkü selçuk dediğimiz adam bize gelişiyle türk futbol tarihini değiştirdi. kime gitseydi o takım şampiyon olurdu ve bize geldi. sonuçta 2 sene şampiyon olduk. bu sezon onu sahada sıfırladıkları için 9 puan geri düştük. hem de ligin 12. haftası geride kalmışken.

    galatasaray taraftarı herşeye ve herkese bu kadar ön yargılı yaklaşırsa, eleştirileri bu kadar ön yargılı anlarsa hep kaybeden biz oluruz.

    ben demiyorum ki bu galatasaray'ın karşısında olan adamlar hep doğru söyler. evet çoğu zaman içten pazarlıklıdırlar ama arada bir doğru da söylerler. en gözle görünür olayı lincoln'dü. biraz geriye gittiğimizde onlar haklı çıktı.

    selçuk bizim öz evladımız değil ama öz evladımız gibi davranıyor. drogba buraya emekli ikramiyesi alaya gelmiş çok kariyerli birisi. biz onu şımarttıkça, sen mükemmelsin, sen çok yücesin diyerek g.tünü kaldırırsak o da herşeyi yapmaya kendisinde hak görür.

    evet ben bir galatasaray taraftarı olarak selçuk'u yedirmem. ne drogba'ya, ne sneijder'a ne de galatasaray düşmanlarına. selçuk bizim öz evladımızdır ve takımdaki en değerli futbolcudur.

    eğer takımda birisi el üstünde tutulacaksa bu kişi selçuk'tur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın