resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 624
    on dokuz yaşında bir oyuncu. gelecek vaat ediyor, büyük bir yatırım yapılarak buraya getirilmiş, yabancı kısıtı yüzünden bir türlü düzenli olarak forma giyemiyor. karısı, sevgilisi veya arkadaşı ile gülüp eğlendikleri bir fotoğraf koymuşlar bir sosyal paylaşım sitesine. fenerbahçe maçını kaybettikten sonra koydukları için bu tü kaka olmuş. kazandıktan sonra koysaydı o fotoğrafı "helal aslanım be, en kralına layıksın sen!" olacaktı fakat kaybettikten sonra koyduğu için tü kaka!

    haksızın bruma! seninle hiç alakası dahi olmayan bir kuraldan ötürü forma giyemediğin, oynayan oyunculardan fazlasını vaat ettiğin halde oynayamadığını bildiğin bir takıma nasıl kendini ait hissetmez, nasıl bir lig maçını kaybettikten sonra eğlenip gülümsediğin bir fotoğraf çektirirsin. hatta, fotoğraf çektirmesen bile nasıl gülüp eğlenebilirsin! bu kabul edilemez, çünkü biz öyle istiyoruz. ama aynı biz; maçtan iki saat sonra evimizde sevgilimizle, karımızla, kocamızla oturup maçı unutturacak şeyler konuşalım diye gözlerinin içine bakarız. biz yaparız, siz yapamazsınız. neden? ne bileyim ben.

    bu da yeni çıktı amına koyayım ya; "özel hayatı ile ilgili uyarılması lazım!". sen adama milyon eurolar ver, pratikte "oyun oyna, kazan, eğlendir." de, üstüne karısı ile, sevgilisi ile durumu ile ilgili uyarı ver. profesyonellik öğretebilirsiniz futbolculara sadece, özel hayat ultimatomu veremezsiniz. tabii ki; onları roma dönemi gladyatörlerinden biraz daha farklı görüyorsanız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın