• 121
    mutlaka çıkmamız gereken grup. hedef belli: juventus'u içeride yenmek. taraftar gazıyla, konsantrasyonla, şansla, iyi oyunla bir şekilde yenmeli ve gruptan çıkmalıyız.

    avrupa ligi gereksiz bir süreç. bunu nasıl anlamıyorsunuz?! kupayı bile kazansan hiçbir prestiji yok. uefa o kupanın değerini arttırmak için bir yol bulmaya çalışıyor. bu topraklarda sidik yarışında kullanırsın ancak. bu mu istediğin gerçekten?! aşamıyorsunuz komplekslerinizi. bizim yerimiz şampiyonlar ligi. iki senedir gruplarda olmayı olağan karşılamaya başladık. artık gruptan çıkmayı da olağan hale getirmeliyiz ki sonunda final ve kupa hedefine ulaşalım.

    amaç gruptan çıkarak avrupa'nın hafızasına bu takım her sene gruplardan çıkmaya başladı diye kazımak. bu iş prestij meselesi. avrupa ligi'nde 10 maç yapacağına, şl'de gruptan çık; bayern'le, paris st. germain'le iki maç yap. aldığın para, reklam, tv yayın geliri vs. cabası.

    vizyonsuzum mutluyum diye ironilerle geçiştirmeyin bu konuyu. camianın ve taraftarın ortak bir aklı olmalı ki ortak bir refleks geliştirebilsin ortak bir hedefe koşabilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın