• 1558
    galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçlarının olduğu gün, galatasaray dışında bütün takımlarıa yayın yapan yanlı yayın kuruluşudur.

    fenerbahçe'nin geçen seneki uefa kupası maçlarında dandik grup maçlarında bile bütün gün süren yayınları, maçtan 3 saat önce başlayan yorumları, maç önü, stad atmosferi vs vs. bok püsürük yayınları unutmuyoruz.

    5 kasım 2013 itibariyle açın, milan - barcelona rekabeti, real socied manchester unitedla tarihinde kaç kez karşılaşmış, arsenal dortmund'u ne yapar onun yanınlarını yapıyorlar. basın toplantılarına giden spikerler maşallah dünyayı iyi takip ediyorda kendi ülkelerinden haberleri yok. kophenag maçından eser yok. saat başı girilen bir bantı bütün gün evirip çeviriyor, arada bir göstermelik karelerle görevlerini yaptıklarını sanıyorlar.

    bunların hiçbirini unutmuyoruz.

    galatasaray taraftarı ne unutur, ne affeder.

    birgün bu ülkeye avrupa'da tek başarı getirmiş kulüp başarılarına yenilerini ekleyecek, bir gün bu kulüp dünyada yine tek olacak. o zaman bu başarıyı sahiplenen, bu başarıdan pay sahibi olmaya çalışan, bu başarıdan rant sağlayanda bugün gibi barcelona'lı, milan'lı, shaktar'lı, pilzen'li olacak mı merak konusu.

    türlerinizden eminizde, renkleriniz gerçekten merak konusu...

    ikiyüzlüler sizi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın