• 98
    az once ozetlerini izleyebildigim karsilasma. sanirim kimse yazmamis ya da bana denk gelmedi ancak torku konyasporun iki %100 denilebilecek pozisyonlarinin ikisi de acik ofsayt. ilki 1 metre ikincisk nerdeyse 5 metre ofsayt, ikincisini goremeyen yan hakemin bu isi bugun birakmasi gerekir. onun disinda bunu ozetlerde bile ikinci kez gostermeyen lig tv'nin yaptigi da is guzarlik. bu mactan 3 puan cikardigimiz icin sansliyiz bu yan hakemle 3-0 da bitebilirdi.
    diger konu ise muslera. yedigimiz gol de hata onda degildir, defans oyuncularinin dizilisine bakin pas verme aninda anlarsiniz. daha da onemlisi kaleciye geri pas bazen kaleciyi libero gibi oyuna sokmak icin ve dizilim kazanmak icin kullanilan bir sey olsa da kalecinin surekli uzun top vurmasi istenmez cunku tum gucuyle topa vurmaya calismak hem kaleciyi gereginden fazla yorar hem de surekli konsantrasyon gerektiren bir sey oldugu icin hataya cok aciktir. maalesef galatasaray bunu muslera'ya cok yaptiriyor haliyle boyle bir sey basimiza gelecekti. isin ilginc yani mac basinda bunun basimiza gelecegi belliyken defansin hala israrla kaleciye uzun top atmasi icin sacma zamanlarda geri pas vermeye devam etmesi. zaten mac sonu konusmasinda mancini defansin surekli musleraya donmesini elestirmis anladigim kadariyla.
    tafarel veya cordoba ornegi akliniza gelmis olabilir hemen, hafizayi tazelemekte fayda var. cordoba kendine verilen geri pasindan dolayi en az muslera kadar gol yedirmistir takimina, tafarel ise kalcasini ve ust baldirini yoracak sekilde surekli uzun top atmak zorunda birakilmazfi surekli top alan birisi vardi. suanki barcelona gibi kaleci pas trafigine katilan bir futbolcuydu, simdi ise uzun vurmaya cesaret edemeyen defans oyuncusunun (bu genelde semih, sabri ve hakan balta) butun yuku musleraya yikmasi.
    belki bu gol futbolculari uyandirir, defanstaki yanlis paslasma trafigini de degistiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın