• 97
    hani klasik bir laf var ya kagit ustunde kolay mac diye aynen oyle bir macti ama sahada islerin hic de kagit ustundeki gibi olmadigini bizlere bir kez daha gosteren mac oldu. neyse ki zor da olsa kazandik ve cuma gunu puan kaybedip haftasonunun zehir olma durumunu yasamayacagiz bu haftasonu.

    macin yildizi felipe melo idi. takimdaki en istekli oyuncuydu ve cok savasti ve bana gore galibiyette aslan payi melo'ya aittir. ama benim asil deginmek istedigim nokta bruma'nin kadroda olmamasidir. tamam yerli defans oyuncularimiz sakat ama bana gore yine de chedjou yerine kendi evimizde oynadigimiz bir macta ceyhun gulselam kullanilarak bruma icin yer acilabilirdi. mac icinde de yine bir stoper sikintisi olursa da emmanuel eboue veya felipe melo oraya kaydirilabilirdi. ama bunlar dusunulmedi ve bruma maalesef yine kadroda yoktu. simdi maci kazandigimiz icin bu konunun ustunde belki pek durulmayacaktir ama puan kaybetseydik cok tartisilacak bir konu olabilirdi.

    umuyorum ki bundan sonraki maclarda bir sekilde firsat olusturulup bruma'ya kadroda yer acilir. cunku benim gibi bircok galatasaray taraftari bruma'yi cok daha fazla izlemek istiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın