• 7
    konuşmaların içinden cımbızla laf çekip koca galatasaray spor kulübünün başkanının asılmaya çalışıldığı söz.

    ne yani ; her şey iyi güzel hoş. ünal aysal diyor ki ; ben hocamın sadece 4 maç danışmanlık yapmasına müsaade ederim. bunun dışında bir şeye izin veremem. siz önünüzdeki süreci atlatıp yolunuzu bulana kadar fatih hocamız size yardım etsin. haa bide çok istiyosanız ocak'ta alın ya şeyyapmayın.

    böyle bi çelişki olabilir mi amk ? böyle bişey mümkün mü ? hem hocanın gitmesini isteme. hem gidecek, aklı karşıacak, konsantrasyon ubozulacak diye endişe et, sözleşme öner. ondan sonra bu adamı ocakta federasyona peşinen ver.

    ünal aysal fatih terim'in kendisinden habersiz katıldığı imza töreninden ve milli takım olaylarından sonra oluşan iletişim eksikliğinden mütevellit, eğer böyle bir tutum olursa, yani fatih terim ile karşılıklı anlaşılıp milli takımını yönetme gibi bir durum olursa en erken ocak'ta hocayla bir şeyler görüşebilirsiniz demiş olabilir. ya da ocak ayına kadar sabır gösterin devre arasında hem milli takım hem galatasaray kendi yolunu çizsin demiş olabilir.

    bu söylediklerim doğru da olmayabilir. mantıklı bir biiçimde fikir yürütüyorum ama başkanın durup dururken ''ocakta snn olsn, kurşsnu kurarsn blki .s.s.s '' diyeceğini düşünmek fazla taraflıca düşünmek olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın