• 1
    kullanılan malzemeye göre sınıflandırılır.

    1. top; en lüksüdür. sabah topu getiren kişi andımız veya istiklal marşı'na katılmaz. çünkü tören esnasında hocalar görüp topu alır. bu görevi kuşanan yiğit, topu bir adet yumiyum karşılığında okul nöbetçisine saplar. böylelikle suç aracı sınıfa sokulmaz. nöbetçi öğretmen bahçede topu görürse okul nöbetçisi mesuliyet almaz.

    2. deterjan paketlerinden çıkan ölçekler; top lüksüne sahip olamayanlar için gayet idealdir. yumuşak olması büyük avantaj iken, şeffaf ve hafif geoid şekilli olması kontrolü zorlaştıran etkenlerdir.

    3. ezilmiş kola kutusu; özellikle bacak arasından geçene pandik adlı oyun için tasarlanmıştır. dolayısıyla, dönem nesilleri üzerindeki homofobiyi ortadan kaldırma açısından büyük öneme sahiptir. kantinde simit-ayran yerine hamburger-kola takılan dostlardan rica ile kolayı hızlı içmeleri sağlanır, ne de olsa öteki teneffüs yine kola alacaktır eleman. sonra gürbüz bir arkadaştan dik duran kutuyu yamultmadan sertçe ezmesi istenir. şutların düz gitmesi için daireye en yakın şeklin elde edilmesi elzemdir.

    4. taş; yukarıda bahsi geçen şartların oluşmasına muhtemel engeller olan nöbetçi öğretmen, anne, haftalık tükenmesi durumlarının hepsine takılındıktan sonra, kola sahibinin yavaş içme yavşaklığına taviz vermektense tercih edilen en gariban işi malzemedir. nice ergenlik öncesi gencin tırnak morarması ve düşmesi gibi sağlık sorunlarına erken yaşta maruz kalmasına sebep olmuştur. botunun ön kısmında demir gibi bir madde olan arkadaşlar oyunu domine ederek yaralanmalara sebep olabileceğinden dolayı oyuna alınmayabilirler.

    5. çam kozalağı *
App Store'dan indirin Google Play'den alın