• 21
    çoğu zaman salçalı ekmek veya ekmek arası domates-beyaz peynir olur bu besin maddesi. bana göre beyaz peynir ve domatesli olanı daha lezzetli ve yenilesi olsa da her ikisinin de kendi içinde artıları eksileri vardır.

    salçalı ekmek: lezzetlidir fakat salça genelde ailecek yenen sulu yemeklerde kullanıldığı ve bin bir zahmetle hazırlandığından domatese göre birazcık daha pahalı olduğu için bazı aileler için yarı lüks bir tüketim maddesi olarak algılanır ve çiğ olarak tüketilmesi pek tercih edilmez. lakin top oynarken zıp zıp zıplandığı için sürülü durumdaki bu besin elde taşıma açısından daha pratiktir, içinden bir şey dökülecek endişesi olmadan maça odaklanılır.

    ekmek arası beyaz peynir-domates: bana göre daha lezzetlidir çünkü domates ve beyaz peynir zengin bir aroma oluşturur. salçaya göre biraz daha ucuza gelir çünkü standart kahvaltı malzemelerinin bir araya gelmiş kompakt bir halidir. lakin top oynarken aynı zamanda bunu yemek biraz zahmetli ve üzücü olur çünkü oyunun tabiatı gereği bol hareket etmek gerektiğinden ekmeğin içindeki domates veya peynir sık sık yere dökülüp ziyan olur. dökülen döküldükten sonra artık ekmeğe sinmiş lezzetli su ve kokuya razı olmak tam bir umut sarıkaya tipi mutsuzluk örneğidir:(
App Store'dan indirin Google Play'den alın