resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2415
    ya şunu anlamak istemeyenleriniz var, tamam amrabat'ın hareketi penaltı değil ama juventus'lular zaten kendilerini yere atmak için bahane arıyor, hakem de maçın başından beri yardım ediyor adamlara. sen ayağını öyle abuk subuk bir yere sokarak, topu da hiçbir şekilde alamayacağın şekilde adamlara bahane veriyorsun. vücudunu falan soksan sittin sene penaltı çalamazlar ona. ama amrabat'ın kafası çalışmadığı için böyle saçma sapan bir hareket yaptı, sonunda penaltı çalmaya bahane arayan hakeme de bahanesini verdi.

    uefa yarı finalinde leeds deplasmanında hatırlayanlarınız olması lazım tosunun kırmızı gördüğü pozisyonu. hemen iki dakika öncesinde hakem kewell'a haksız bir kırmızı çıkarmıştı, yanlış karar verdiği anlayıp suratı mosmor olmuştu. ondan hemen sonra belliydi ki, ilk sarıya yaklaşan harekette bizim futbolculardan birine kırmızı kart gösterecekti. normalde faul bile zor verilecek bir pozisyonda emre mal gibi topa son hız bastı, ki faul bile yoktu ama adamlar bahane arıyordu sonuçta, sonrasında da haksız bir kırmızı gördü. fatih terim ne yaptı, bir güzel tartakladı tosunu, eline sağlık. çünkü orada herkes hakemin bizim topçulardan birine kırmızı göstermek için bahane aradığını biliyordu, tosun ise kıt zekasıyla bunu fark edemedi, sonrasında da bir güzel dayağını yedi.

    şu adam 3 senedir son 15 dakikada oyuna girip hiçbir katkı yapmamak dışında neye yaradı bilmiyorum ama 8 milyon euro mudur dolar mıdır her neyse o kadar parayı verip, şu adamın oynadığı maçları izlemeden bir yıl peşinden koşan herkesin kafasına.. vurmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın