resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2399
    takımda üç tane safkan kanat-forvet oyuncumuz var: bruma*, amrabat* ve aydın*.

    iki tane kanat-orta saha oyuncumuz var: hamit* ve riera*. ikisinden de orijinal mevkilerinde pek verim alamadık. şimdi biri sakat, diğeri de beke devşirildi(u: yabancı sınırını göz önüne alırsak riera biraz zor şans bulur, kanat olarak da sıra gelmez zaten kendisine. hamit ise acaba ne zaman iyileşecek?).

    üç tane de gerektiğinde kanat-orta saha oynayabilecek alternatif var: emre çolak*, engin* ve sabri(u: 6+0+4 ve formsuz eboue'den ötürü sabri'yi bekte izleyeceğiz gibi geliyor, ancak maç içinde taktik gereği daha öne çekilebilir).

    roberto mancini 4-2-3-1 sistemini getirecekse buna gerçek anlamda sadece en tepedeki üç oyuncu uygun gelmekte ki aydın da bunlardan birisi. her şeyden önce takımın başarısı ve de bu başarıda aydın'ın payı önemli. aydın yine bildiğimiz aydın ise işimiz zaten kolay; say-söv-taşak geç-isyan. zaten yaptık bunu, yine olsa haklı olarak yine tepki gösteririz fakat bakarsınız mancini-aydın ilişkisi olumlu sonuç verir, kim bilir... olmazsa da bize her halükarda kaliteli bir kanat oyuncusu şart, özellikle de yerli bir tane. malouda geldi diye sol beke çekilen mutsuz olcan olabilir, ileri bir tarihte arda olabilir, ihtimaller say say bitmez artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın