resim
Erman Kılıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Hatayspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 441
    eline galatasaraya hizmet etmek gibi bizim ancak ruyalarimizi susleyecek bir firsat gectigi halde sampiyonlar ligi "ilk" listesinde kendini goremedigi diye baska kulube giden ve bu firsati tepen futbolcu. benim basarmak icin sol kolumu verebilecegim bir onuru elinin tersiyle itip taraftar olarak devam edecegim demesi en kibar tarifiyle ziyandir. 85'ten itibaren ali sami yen'de mac izledim, lincoln cok kotuydu takimdaslik konusunda ama onun bile takimi sahiplendigini gordum, bunun kadar kaypak bir galatasarayli gormedim. yabanci bir futbolcu olsa bu kadar kizmazdim ama galatasarayliyim diyip boyle bir seyi yapamazsin. hakkin yok.

    ayrica aydin'in listeye yazilmasi elzemdi. daha once bununla ilgili uzun bir yazi yazmistim. isteyene ozelden daha da detayli yazabilirim. erman cikarilmayacakti da kim cikarilacakti listeden, herkes birbirini yedekliyor takimda bir tek erman var tek pozisyon adami.

    snirli yazdigim icin kusuruma bakmayin ama artik bu adamin adi sol tarafta surekli cikmamali, kendisi galatasarayi birakip gitmistir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın