resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 280
    terim'den enkaz devralmamıştır aksine çok kaliteli bir takım devralmıştır. lig için çok kaliteli bir kadroya sahiptir.

    süperligde şampiyon olmanın 2 temel anahtarı vardır. bunlardan ilki gol yememek ikincisi ise takım içi uyum. bu ikisini aynı anda sağlarsanız şampiyon olursunuz. bu çok nettir.

    hele ki galatasaray gibi hücum yönünde çok kaliteli futbolculara sahip takımın gol yemediği takdirde maçları kazanması neredeyse garantidir. burak-drogba-selçuk-sneijder-yeni yetme bruma ve amrabat gibi yetenekli futbolcularımız var. umut gibi ekstra bir oyuncumuz var. gol yemezsek bu adamlar bir şekilde gol atar.

    mancini tipik italyan tipi teknik direktördür. takım savunmasını çok önem verir. önceliği gol yememektir. takım içi uyumu sağlayabildiği ve hücum oyuncularını etkin kullandığı sürece başarılı olacaktır.

    takım savunmasını halledeceğini sanıyorum ama takım içi uyum konusunda biraz tereddütüm var. umarım bu hususta başarılı olur.

    takım şu anda kaos içinde ve zirvenin 5 puan gerisinde. ligde oynayacağımız ilk maçta selçuk ve melo olmayacak. takımı tanıması en az 3 haftayı bulur. bu süreyi kayıpsız geçirtebilirse şampiyonluk hesapları yapabilir.

    ilk başta işi zor ama imkansız değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın