• 8
    80 sonu 90 basi estetikten yoksun ingiltere milli takiminin paul gascoigne, gary lineker ile birlikte futbolu guzellestiren 3 adamindan biridir.

    eski numaralara gore soylersek kendisi harika bir 8'dir. gazza sova yonelik oynayip butun ilgiyi uzerine cekse de platt cok daha skorer ve isini yapan bir oyuncuydu.

    kendisi bergkamp gibi fantastik gollerin adamidir ve en sevdigim ingiliz futbolculardan (hatta en sevdigim oyuncular listesine de girer) arsenal'le attigi bir yari rovasata seyrettigim en iyi gollerdendi, 5-0 biten macta sova yonelik bir gol degil, son dakikalarda mac kazandiran cinsten. oyle diger oyunculara benzemezdi de vurus stili, van basten gibi ortaya vole-rovasata yapardi, seken toplara degil.

    kisacasi cocukluk kahramanlarindandir. futbolu guzel kilan bir adam, benzerini cok az seyredebileceginiz turden.

    galatasaray futbol takimina ne katabilir bilmiyorum. zaten kadromuzda egitebilecegi, kendinden bazi ozellikleri aktrabilecegi kimse yok. fiziksel ozellikleri bakimindan bir kere bu adam fazla estetikti, bizim takimimiz bodur ve beli kalin oyunculardan kurulu. en estetik orta saha oyuncumuz ( en verimli demiyorum) sneijder auguste rodin'se kendisi donatello'dur.

    takima faydali olur mu bilmem ama herseye ragmen bu kadar guzel bir futbol emekcisinin takimin bir parcasi olmasi guzel.

    bu da bonus olsun:
    http://m.youtube.com/...ch%3Fv%3DNVYY5Uuo8dA
App Store'dan indirin Google Play'den alın