• 59
    hoşgeldin sevgili roberto.

    işini nasıl yaptığın önemli değil. aslında ne iş yaptığında önemli değil. türkiyeye geldin sen. sende artık bizden birisin. öncelikle yapabiliyorsan sakın bize benzeme.

    sonra işi siktiret, sana söyleyeceğim kişilere ve onlarla ilişkilerine dikkat et yeter.

    ünal aysalla kötü olma. eleman der, aşağılar, aldırış etme. öyle o. biz bile alışmaya başladık. telefon açarsa açmamazlık yapma. uçakta bile olsan aç o telefonu. iş alırsın başına haberin olsun.

    bülent tulun diye bir adam var, hani restoranda görüştüğün sıradan görünümlü bir adam. işte o adam varya sözüm ona başkanın danışmanı, öyle sıradan biri değil. sinsidirde aynı zamanda. bir kötü olursan her türlü kötülüğü bekle ondan.

    lütfü arıboğan var kulübün ceosu. yaklaşık bir senedir başımızda, ne yaptığını tam olarak anlayamadık çünkü fatih terim pek sallamadı onu, ama meydanı boş bırakırsan tehlikeli işler yapacak gibi görünüyor.

    futbolculara fazla antrenman yaptırma, sevmez bizimkiler öyle şeyleri. zora gelemezler. fazla sıkarsan yerler başını benden söylemesi. istersen googleda bir servet çetin-frank rijkaard-johan neeskens araması yap, kendi gözlerinle gör neler oluyormuş.

    kurtlar vadisine geldin roberto. beni hala duyuyorsan atma bu imzayı. ama paranın yüzü tatlı değilmi. at sen, al paranı ama dediklerimede dikkat et.

    benden uyarması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın