resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 246
    isterse dünyanın en iyi teknik direktörü olsun türkiye'de hep kısıtlı olacaktır. 6+0+4 garabeti onu engelleyecektir. baş düşmanı bu kural olacaktır.

    bakacak adam sol bekte riera diye bir adam var. taktik blgisi iyi, teknik ve iyi niyetli birisi. hemen oynatayım diye düşünecek ama yapamayacak. onu oynatırsa bu oynamaz, bu oynamazsa ona ihtiyaç kalmaz. o zaman bu sistem işlemez bu sisteme geçelim diye saçma sapan işlerle uğraşıp duracak.

    geriye doğru takımı izlediğinde ve tanıdığında selçuk inan diye bir adamın olduğunu ve kankası melo ile mükemmel anlaştığını görecek. deli olmadığına göre bu iki adamı yerlerine koyacak. orta sahada bu ikiliye görev verecektir. sonra bir bakacak ileride burak ve drogba gibi futbolcular var. bir de sneijder var. yürüyün aslanlar sahaya dediği zaman yanında bruma diye yüksek potansiyele sahip birisi olacak. ona da yürü dediği zaman birisi çıkıp dur hoca gönderemezsin diyecek. neden diye sorduğunda 6+0+4 diyecek ve sahaya git dediği adama tribüne git diyecek.

    taktik-teknik konularından çok bu konuya yoğunlaşmalı ve ona göre sistem oturtmalı. kendi sistemini önümüzdeki sene yabancı kuralı değişirse oturtmaya çalışsın. yoksa sene sonunu göremez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın