resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 96
    büyük ihtimal galatasaray futbol takımının yeni teknik direktörü olacak kişidir.

    kendisini seversiniz sevmezsiniz saygı duyulacak bir hocadır. elimizdeki alternatiflere bakacak olursak marcelo bielsa ve roberto mancini dışında anlaşabileceğimiz bir hoca yok. bielsa benim favori adayımdır; fakat galatasaray taraftarının ona tahammül edebileceğini sanmıyorum. ayrıca kendisi ünal aysal'ın planlarına uymayan tipte bir hocadır. keşke gelse tabii.

    diğer seçenek olan roberto mancini ise ün yapmış ve büyük liglerde büyük takımların teknik direktörlüğünü yapmıştır. özellikle her ne kadar kadro yapısı ve finans olarak diğer takımlara göre üstünlüğü olsa da, toplama bir takım olan manchester city'i rekor bir puan toplayarak premier lig şampiyonu yapmıştır. ayrıca inter ile de yanılmıyorsam 3 lig şampiyonluğu vardır. kendisi yıldızlarla da iyi anlaşabilen biridir bence, balotelli'yi ayrı tutuyorum.

    sonuç olarak roberto mancini'ye önyargı ile bakmamak gerek. bütün galatasaraylılar olarak fatih terim'in ayrılmasına çok üzüldük ve hangi hoca gelirse gelsin eleştirilecek, onda fatih terim aranacaktır. kendisi fatih terim'den önce gelse idi buradaki yorumlar farklı olacaktı belki de. neyse hayırlısı ne ise o olsun.

    yine her zamanki gibi aslolan galatasaraydır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın