resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3541
    geçmiş senelerden ders çıkarmadığımızı bize gösteren oyuncu. arkadaş sahada isim maç kazandırmıyor, geçmiş kariyer maç kazandırmıyor. biz bu adamları bize maç kazandırsın diye alıyoruz. fenerlisine beşiktaşlısına hava atmak için değil. bizde wesley var olum demek için değil.

    misimovic, elano, jo, dos santos, vb.. bir sürü ismi olan yıldız futbolcu geldi bu takıma. sonuç ne oldu? maç mı kazandırdı bu adamlar? isimleri var, kariyerleri var eyvallah ama bize maç kazandırmaları gerekiyor. sahada ne yaptıkları bizi ilgilendiriyor. giydiği formanın arkasında messi yazsa banane. sahada ne verdiği önemli.

    wesley'in çok saygı duyulacak kariyeri var ama galatasaray formasını giydikten sonra sahada ne vermiş ona bakılmalı.

    geçen sezon sistemi bozmamak adına wesley'i solda oynattık küstü adam. tam performansını gösteremedi. bu sezon tam istediği yerde oynuyor. önüne de burak ve drogba'yı koyduk ama hala istenileni vermiyor. sırf bu adam rahat etsin diye 2 senedir takımı taşıyan selçuk bir maç solda bir maç sağda oynuyor. melo eskisi gibi hücum yönünü sergileyemiyor. takım 2 senenin aksine hiç ışık vermiyor ve berbat top oynuyor.

    ünal başkan ne diyor realist olacaksın, eldeki verilere bakacaksın. bu yüzden futbolun başına imparator'u, basketbolun başına ergin ataman'ı getirdi. yoksa biz oktay mahmudi'yi seviyorduk ama ünal başkan eldeki verilere baktı olmaz dedi. gitti ergin hocayı getirdi. eldeki veriler oktay hocanın etkisiz olduğunu gösteriyordu.

    sahadaki futbolcuların ismine değil ne verdiğine bakmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın