• 20
    pes 6'dan sonra ki çıkan pes serilerinde hep bir düşüş söz konusuydu. ta ki pes 2013'e kadar. pes 2014'ün tanıtımları yapılırken pes 2013'ün üstüne koya koya geleceği anlaşılıyordu. gel gelelim oyun piyasaya çıktı ve çıkmasıyla birlikte tüm pes severlerde (bende dahil) büyük çapta bir şok yaşattı. çıkan oyunun konami yapımı pes serisiyle yakından uzaktan alakası yok. oyun dinamikleri açısından biraz fifa'ya benzetmeye çalışmışlar onu çıkartabildim. onun dışında pes özgünlüğünü de kaybetmiş güzelim oyun. yeni grafik motoruyla resmen sıçmış batırmış. oyun çok acele çıkarılmış belli birçok oyuncunun yüzleri, görüntüleri gerçekleriyle hiç alakalı değil.

    en son oynadığım fifa serisi 2000'dir. en beğendiğim fifa serisi ise 99'dur. o zamandan bu yana konami yapımı iss - winning eleven ve pes serileriyle bugünlere geldim. ama çok üzülerek söylüyorum ki pes 2014'ün pes serisiyle yakından uzaktan alakası yok.

    konami bu oyunu piyasaya sürerek resmen oyun piyasasıyla dalga geçmiştir. sanırım senelerdir kendilerinden vazgeçmeyen benim gibi oyunculara güveniyorlar ama feci şekilde yanılıyorlar. bu oyun ne yazık ki oynanılır gibi değil...
App Store'dan indirin Google Play'den alın