resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2127
    nerede bir kamera görse maymunluğun, şebekliğin dibine vuruyor. bir kere bile şöyle tipinin hakkını veren, efendi gibi bir duruşunu görmedim. saha dışında sanki futbolcu değil de soytarı. ciddiyetsiz tavırları bu kadar aşikar iken bir de üzerine tümüyle benzer kökenli davranışlar sonucu gol yedirme huyu eklenince gerçekten aşırı uyuz oluyorum. buna bir de çıtkırıldım davranışları eklenince bazen cidden zıvanadan çıkıyor insan. şu tipinin hakkını verse belki hata payı ayırırsın ama adamın cıvık olduğu bu kadar bariz olunca güvenemiyorsun. yetenek konusunda kısıtlı olsa bile sabri sarıoğlu dahi insanda daha güvenilir, ipiyle kuyuya inilir bir intiba bırakıyor ama eboue sanki şark kurnazı, biraz yavşaklık var davranışlarında, hiç yakışmıyor.

    yaz kampından beri bir vasatlık var bu adamda, geldiği sezondaki gibi oynamıyor. ortalamaya bağladı adeta. hazırlık maçlarındaki, hatta ligdeki performansını sorsam net cevap verecek bir allah'ın kulu çıkmaz kalıbımı basarım. ilk on bir oyuncusu olup da bu derece silik başlayan başka da kimse yok dikkatinizi çekerim. yedeğin yedeği ceyhun arsenal maçında bir iz bıraktı, çerez parasına bursa'ya itelenen kazım bile malaga'ya gol attı misal öyle düşünün. eboue yok, net yok yani.

    not: tamam lan porto maçında penaltı yaptırdı. aferin ona.

    not 2: milli takımdan da kesiği yedi unutulmasın, şubattan beri yok. 35'lik drogba var eboue yok. yeni bir sağ bek bulmanın tam zamanı. pekala hamit veya sabri de olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın