• 1
    günümüzde karşılaştığımız futbolcu ıslıklama, futbolcuya küfür etme, 6 maç üstüste gol atan adama 7. maçta gol kaçırdığı için 'forvet değil bu' deme, iki yıldır rakipleri üstüste koyup ligi götüren; şampiyonlar ligi'nde çeyrek final görmüş ve halen aynı ligde önünde 5 maç olan takımın bir dönemlik kötü oyununa asla tahammül edememe, eleştiriyi sadece kötü günde ağzından salyalar saçarak yapma gibi alışkanlıklara bakarsak, şöyle yorumlar barındırmış olması muhtemel sözlük:

    - başlık galatasaray futbol takımı : ya bu hakan şükür daha neyi atacak arkadaş? fatih hoca ne görüyor bu adamda anlamıyorum. istediği kadar gol atsın, bu takımda işi yok. top kontrolü sıfır, sol ayak sıfır, fizik sıfır.

    - başlık galatasaray futbol takımı : hakan, arif ve hagi aynı anda olmuyor. biri kesik yemeli.

    - başlık 1995-1996 sezonu transfer dönemi : bülent çok ağır. yerine roma'dan aldair gibi bir adam alınmalı. yoksa daha çok taşlara vururuz kafamızı. orta sahada okan ve suat boş koşuyor. başkan bize mendieta'yı al...

    - başlık 1996-1997 sezonu transfer dönemi : bu dean saunders ve adrian knup'a harcanan paraya anadolu'da takım kurar mısın, kurarsın. ilk 3'e girer mi, girer. yazıklar olsun yönetim.

    - başlık kubilay türkyılmaz : çok bencil. böyle futbolculuk olmaz. defolsun bir an önce takımdan.

    - başlık galatasaray sözlükle ilgisiz istekler : beyler bizim takımın posterini arkadaşa göndermek istiyorum fakat elimde boş disket yok. bir aydınlatın lütfen. edit: falco5 ve alembuysakralcimbom'a teşekkürler hotmail diye bir şey varmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın